We are GARCIA- Ние сме едно семейство

We are GARCIA- Ние сме едно семейство
16 април 2024

Нашите корени са от Италия. През 1972 Маурицио и Изабела откриват една от първите фабрики за деним в Урбания, по-късно известна като Долината на дънките. Страстта към майсторството и красивите дънки оживяват, когато Маурицио решава да кръсти марката на любовта на живота си, Изабела Гарсия. Така се ражда се марката GARCIA. През 1985 г. нещастие връхлита малката фабрика. За да избегне загубата на многобройните си модели и архиви от деним, Маурицио решава да ги предаде на своя лоялен клиент и приятел от Холандия, който твърдо обещава да поддържа наследството на марката. Днес това съчетание на италианска страст и финес, с типично холандски предприемачески дизайн, остава ключово за модната марка със сърце от деним.

Нашата програма „Семейни ценности – тогава, сега и завинаги“ затвърждава ангажимента на GARCIA да се справя по-добре. Да минимизираме нашия отпечатък върху околната среда и да създадем страхотни дрехи за семейства. Знаем, че имаме още много работа, но нашето пътуване досега ни донесе положителна промяна и големи стъпки напред. Ще продължим и ще се справяме по-добре всеки ден. Това е нашият ангажимент към околната среда и към бъдещите поколения.

Corporate GARCIA е част от JOG Group,(специализиран мултибранд търговец на дребно за деним със 100 магазина в Холандия и онлайн), GARCIA Outlets (30 Outlet магазина в цяла Европа през 2019 г.) и марката GARCIA. Компанията е семейна собственост, основана е през 1977 г. (марката през 1972 г.) и има над 1000 служители в цяла Европа. През 2020 г. GARCIA се продава в повече от 35 държави с приблизителен оборот от 110 милиона. 

9 февруари 2024
LACOSTE историята на една легендарна марка

В Югозападна Франция едно младо момче на име Рене Лакост живее в пристанищния град Бордо със семейството си и е старателен и талантлив ученик в местното училище. От малък е запален по спорта и играта на тенис отнема голямата част от времето му. Тази му страст го кара да изостави обучението си, и да се замисли за собствения си живот.

прочети още
8 февруари 2024
Sweater Day | Ден на пуловера

Националният ден на пуловера се празнува в първия четвъртък на февруари, ден за празнуване на уютната и устойчива мода чрез носене на пуловери и намаляване на потреблението на енергия. Събитието насърчава хората да намалят термостатите си с няколко градуса и вместо това да носят пуловер, което помага за намаляване на емисиите на парникови газове и пестене на енергия.

прочети още
8 февруари 2024
Valentine Day

Денят на влюбените се отбелязва всяка година на 14 февруари по различни начини по света. Това е денят, в който двойките и влюбените изразяват привързаността си един към друг с подаръци и поздрави, всичко в името на Свети Валентин. Този ден от годината се счита за най-добрият ден да изповядате любовта си към вашия специален човек или да изразите емоциите си към този, когото обичате най-много.

прочети още
30 септември 2021
SuperDry | Марки

Superdry стартира 2003 г. и се фокусира върху висококачествени, съвременни продукти, които обединяват „винтидж” стила с графики върху тениски, блузи и суичъри вдъхновени от Япония и Британски стил. Характеризират се с висококачествени материи с автентичен винтидж ефект, ефектни избелвания, уникални състарени ефекти, актуални в световен мащаб, ръчно рисувани графики и удобни кройки с разнообразен стил

прочети още
13 август 2021
Финално намаление до -70%

Тази седмица те приветстваме с голяма изненада Финално намаление до -70% на избрани модели. Не отлагай за по-късно количествата са ограничени , грабни любимата ти тениска или къси панталони от Jack&Jones, Tom Tailor или SuperDry на страхотна цена до 25.08.21

прочети още
12 август 2021
Tom Tailor|Марки

Раждането на марката: Ние обличаме хората! През 1962 г. Уве Шрьодер и Ханс -Хайнрих Пюнджер основават компанията HENKE & CO - която първоначално се концентрира върху продажбата на текстил. Следват още мъжки дрехи - докато 1964г. първите панталони не бъдат пуснати на пазара под името „Том“.

прочети още
11 август 2021
Jack&Jones | Марки

Историята на JACK & JONES започва през 1990 г., когато BESTSELLER изпраща свой представител на модния панаир в Осло със скромна, но внимателно подбрана колекция, насочена към млади мъже. Концепцията надминава всички очаквания и създаването на нова марка мъжко облекло е реалност.

прочети още