Tom Tailor|Марки

Tom Tailor|Марки
12 август 2021

Раждането на марката Tom Tailor

През 1962 г. Уве Шрьодер и Ханс -Хайнрих Пюнджер основават компанията HENKE & CO - която първоначално се концентрира върху продажбата на текстил. Следват още мъжки дрехи - докато 1964г. първите панталони не бъдат пуснати на пазара под името „Том“. Духът на откривател на Уве Шрьодер се проявява през 1967 г. когато той отива на 35 -часов полет до Хонконг, за да открие самостоятелно производствено съоръжение - много преди подобно приключение да е обичайно в индустрията. Той проправя пътя за себе си и в крайна сметка основава първата си фабрика във Виетнам ... която отново е разрушена през 1969 г. по време на Виетнамската война.Уве не позволява това да го обезсърчи, напротив: 1979г. той добавя английския термин „Tailor“ към името „Tom“, което вече е утвърдено на пазара, и по този начин създава днешната марка  Tom Tailor, характерна с използването на естествени материи като памук, лен, вълна и вискоза които гарантират комфорт и издръжливост.

16 април 2024
We are GARCIA- Ние сме едно семейство

Малко италианци, малко холандци. Трудно е да се каже къде свършва едното и къде започва другото. Това, за което сме съгласни, е нашата страст към семейството. Не защото нашите основополагащи ценности се раждат от това, а защото ние сме семеен бизнес, обслужващ семейства. Това е част от нашето ДНК от ден 1. Ние правим дрехи за него, за нея, за тийнейджъри и за деца. За цялото семейство.

прочети още
9 февруари 2024
LACOSTE историята на една легендарна марка

В Югозападна Франция едно младо момче на име Рене Лакост живее в пристанищния град Бордо със семейството си и е старателен и талантлив ученик в местното училище. От малък е запален по спорта и играта на тенис отнема голямата част от времето му. Тази му страст го кара да изостави обучението си, и да се замисли за собствения си живот.

прочети още
8 февруари 2024
Sweater Day | Ден на пуловера

Националният ден на пуловера се празнува в първия четвъртък на февруари, ден за празнуване на уютната и устойчива мода чрез носене на пуловери и намаляване на потреблението на енергия. Събитието насърчава хората да намалят термостатите си с няколко градуса и вместо това да носят пуловер, което помага за намаляване на емисиите на парникови газове и пестене на енергия.

прочети още
8 февруари 2024
Valentine Day

Денят на влюбените се отбелязва всяка година на 14 февруари по различни начини по света. Това е денят, в който двойките и влюбените изразяват привързаността си един към друг с подаръци и поздрави, всичко в името на Свети Валентин. Този ден от годината се счита за най-добрият ден да изповядате любовта си към вашия специален човек или да изразите емоциите си към този, когото обичате най-много.

прочети още
30 септември 2021
SuperDry | Марки

Superdry стартира 2003 г. и се фокусира върху висококачествени, съвременни продукти, които обединяват „винтидж” стила с графики върху тениски, блузи и суичъри вдъхновени от Япония и Британски стил. Характеризират се с висококачествени материи с автентичен винтидж ефект, ефектни избелвания, уникални състарени ефекти, актуални в световен мащаб, ръчно рисувани графики и удобни кройки с разнообразен стил

прочети още
13 август 2021
Финално намаление до -70%

Тази седмица те приветстваме с голяма изненада Финално намаление до -70% на избрани модели. Не отлагай за по-късно количествата са ограничени , грабни любимата ти тениска или къси панталони от Jack&Jones, Tom Tailor или SuperDry на страхотна цена до 25.08.21

прочети още
11 август 2021
Jack&Jones | Марки

Историята на JACK & JONES започва през 1990 г., когато BESTSELLER изпраща свой представител на модния панаир в Осло със скромна, но внимателно подбрана колекция, насочена към млади мъже. Концепцията надминава всички очаквания и създаването на нова марка мъжко облекло е реалност.

прочети още