Jack&Jones | Марки

Jack&Jones | Марки
11 август 2021

Представяме ви легендарната марка Jack & Jones в България

Историята на JACK & JONES започва през 1990 г., когато BESTSELLER изпраща свой представител на модния панаир в Осло със скромна, но внимателно подбрана колекция, насочена към млади мъже. Концепцията надминава всички очаквания и създаването на нова марка мъжко облекло е реалност.

През следващите години JACK & JONES се проявява като една от най -силните марки дънки на пазара и в рамките на няколко години марката има няколкостотин магазина.

Днес JACK & JONES е един от водещите европейски производители на мъжко облекло с повече от хиляда магазина в 38 държави, а дрехите JACK & JONES се продават от хиляди партньори на едро по целия свят.

Дънките все още се считат за гръбнак на бизнеса на JACK & JONES. Продължаваме да имаме високо ниво на експертиза по отношение на изработката, качеството и дизайна на дънките, но JACK & JONES в наши дни се определя и представлява от пет уникални марки: JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, PREMIUM от JACK & JONES, ORIGINALS от JACK & JONES, CORE от JACK & JONES и JACK & JONES TECH.

Марките са проектирани от независими дизайнерски екипи, всеки от които със свои идеи, концепции и дизайн. Всички те предлагат пълна гама дрехи, аксесоари и обувки за всеки мъж и всеки повод.

16 април 2024
We are GARCIA- Ние сме едно семейство

Малко италианци, малко холандци. Трудно е да се каже къде свършва едното и къде започва другото. Това, за което сме съгласни, е нашата страст към семейството. Не защото нашите основополагащи ценности се раждат от това, а защото ние сме семеен бизнес, обслужващ семейства. Това е част от нашето ДНК от ден 1. Ние правим дрехи за него, за нея, за тийнейджъри и за деца. За цялото семейство.

прочети още
9 февруари 2024
LACOSTE историята на една легендарна марка

В Югозападна Франция едно младо момче на име Рене Лакост живее в пристанищния град Бордо със семейството си и е старателен и талантлив ученик в местното училище. От малък е запален по спорта и играта на тенис отнема голямата част от времето му. Тази му страст го кара да изостави обучението си, и да се замисли за собствения си живот.

прочети още
8 февруари 2024
Sweater Day | Ден на пуловера

Националният ден на пуловера се празнува в първия четвъртък на февруари, ден за празнуване на уютната и устойчива мода чрез носене на пуловери и намаляване на потреблението на енергия. Събитието насърчава хората да намалят термостатите си с няколко градуса и вместо това да носят пуловер, което помага за намаляване на емисиите на парникови газове и пестене на енергия.

прочети още
8 февруари 2024
Valentine Day

Денят на влюбените се отбелязва всяка година на 14 февруари по различни начини по света. Това е денят, в който двойките и влюбените изразяват привързаността си един към друг с подаръци и поздрави, всичко в името на Свети Валентин. Този ден от годината се счита за най-добрият ден да изповядате любовта си към вашия специален човек или да изразите емоциите си към този, когото обичате най-много.

прочети още
30 септември 2021
SuperDry | Марки

Superdry стартира 2003 г. и се фокусира върху висококачествени, съвременни продукти, които обединяват „винтидж” стила с графики върху тениски, блузи и суичъри вдъхновени от Япония и Британски стил. Характеризират се с висококачествени материи с автентичен винтидж ефект, ефектни избелвания, уникални състарени ефекти, актуални в световен мащаб, ръчно рисувани графики и удобни кройки с разнообразен стил

прочети още
13 август 2021
Финално намаление до -70%

Тази седмица те приветстваме с голяма изненада Финално намаление до -70% на избрани модели. Не отлагай за по-късно количествата са ограничени , грабни любимата ти тениска или къси панталони от Jack&Jones, Tom Tailor или SuperDry на страхотна цена до 25.08.21

прочети още
12 август 2021
Tom Tailor|Марки

Раждането на марката: Ние обличаме хората! През 1962 г. Уве Шрьодер и Ханс -Хайнрих Пюнджер основават компанията HENKE & CO - която първоначално се концентрира върху продажбата на текстил. Следват още мъжки дрехи - докато 1964г. първите панталони не бъдат пуснати на пазара под името „Том“.

прочети още