Открий цветовете на пролетта

Открий цветовете на пролетта
29 март 2022

Докато 2021-ва година се изнизваше и много хора си превеха равносметка на успехите постигнати през годината припомнаха си случки и събития то от изследователския център на Pantone избраха цвета на 2022 година.Като за първи път от центъра създават цвета на годината, вместо да се ровят в съществуващия си архив.

Very Peri, цвета на растението зимзелен – особен нюанс лилаво, за който Pantone казва, чесъчетава стабилното спокойствие на синьото с енергичната намеса на червеното.

„Това е буквално най-щастливият и най-топлият от всички нюанси на синьото. Поради този червен оттенък, той носи усещане за новост, а новостта е това, което търсим“,  каза изпълнителният директор на Pantone Color Institute Леатрис Айсман, цитиран от Си Ен Ен ..

Според създателите на цвета, той олицетворява смелото присъствие и насърчава изобретателността и креативността в този исторически момент, в който всички ние имаме нужда от това. Енергията, която този синьо-лилаво-виолетов цвят носи, е динамична, но същевременно стабилна. Комбинацията от топли и студени нюанси в един цвят е отражение на новостите, които епохата носи.

Как да включите цвета на 2022 година в облеклото?

Very Peri може да бъде добавен успешно и във визията ви. Аксесоарите и акцентите в облеклото, съдържащи цвета на 2022 година ще ви носят късмет, ще направят аурата ви наситена и по-осезаема, ще ви направят забележителни. Можете да използвате този динамичен цвят в шалове, шапки, елементи в косите, като основна част от облеклото или в добавка към връхната ви дреха. Идеите са много. От вас зависи да включите креативността си на пълни обороти.

30 септември 2021
SuperDry | Марки

Superdry стартира 2003 г. и се фокусира върху висококачествени, съвременни продукти, които обединяват „винтидж” стила с графики върху тениски, блузи и суичъри вдъхновени от Япония и Британски стил. Характеризират се с висококачествени материи с автентичен винтидж ефект, ефектни избелвания, уникални състарени ефекти, актуални в световен мащаб, ръчно рисувани графики и удобни кройки с разнообразен стил

прочети още
13 август 2021
Финално намаление до -70%

Тази седмица те приветстваме с голяма изненада Финално намаление до -70% на избрани модели. Не отлагай за по-късно количествата са ограничени , грабни любимата ти тениска или къси панталони от Jack&Jones, Tom Tailor или SuperDry на страхотна цена до 25.08.21

прочети още
12 август 2021
Tom Tailor|Марки

Раждането на марката: Ние обличаме хората! През 1962 г. Уве Шрьодер и Ханс -Хайнрих Пюнджер основават компанията HENKE & CO - която първоначално се концентрира върху продажбата на текстил. Следват още мъжки дрехи - докато 1964г. първите панталони не бъдат пуснати на пазара под името „Том“.

прочети още
11 август 2021
Jack&Jones | Марки

Историята на JACK & JONES започва през 1990 г., когато BESTSELLER изпраща свой представител на модния панаир в Осло със скромна, но внимателно подбрана колекция, насочена към млади мъже. Концепцията надминава всички очаквания и създаването на нова марка мъжко облекло е реалност.

прочети още