February 19, 2019
Регистрация
Блог

3 подаръка за него, на които той няма да устои

0

3 подаръка за него

Как да изберем правилния подарък?

Избирането на подаръци е един от най-трудните ангажименти около Свети Валентин. Как да зарадваме половинката си с нещо по-различно и креативно? За да получим отговор на този въпрос първо трябва да познаваме човека до себе си добре. Къде обича да пазарува, как се облича, какво най-много обича да прави в свободното си време.

Решихме да предложим три подаръка от Basta Moda, с които да улесним дамите, които искат да заложат на моден подарък за Свети Валентин. А защо не и мъжете, които искат да изглеждат стилно за празника. Независимо дали искате да изненадате любим за вас човек, или просто да поглезите себе си, онлайн магазинът на Basta Moda предлага по нещо стилно за всеки мъж.

Риза в ярък цвят

риза за него

Ако знаете стила на половинката си, изберете стилна риза за подарък за един от най-хубавите и изпълнен с емоции празник. Нашето предложение е да заложите на по-ярък нюанс за повода. Изберете между каре и ситни фигури – два от популярните стила за сезона.

Заложете на сигурно с aксесоар

image 2

Заложете на сигурно с подарък сет от комбинация с шапка и шал, колан и чанта от Basta Moda. Аксесоарът е удобно и лесно допълнение за всяка една визия и никога няма да бъде излишен в гардероба на мъжа.

Сакo

image 3

За да изберете подарък на някого с по-елегантен стил, осмелете се да експериментирате с избор на сако в модерен за сезона нюанс. Саката на Basta Moda са перфектни както за по-делови мъже, така и за такива, които обичат да обръщат внимание на външния си вид, и да се открояват с елегантно присъствие.

Ако искате да го изненадате с нещо повече, абонирайте го за BASTA CLUB. Подарете му подарък, придружен с карта за отстъпка от BASTA. Ние гарантираме на всички нейни притежатели отстъпка от 10% при пазаруване онлайн или в магазините за мъжко облекло Basta Moda. Членовете на лоялната програма получават следните предимства:

image 4

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.