February 19, 2019
Регистрация

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН BASTAMODA.COM

Онлайн магазин www.bastamoda.com е собственост на Фешън Трендс ООД, с адрес – гр. Пловдив, жк. Тракия, бл.331, вх.А. Интернет магазинът дава възможност за поръчка, закупуване и доставка на предлаганите продукти от BASTA MODA – мъжки дрехи и аксесоари. В общите условия се описват правилата за ползване на онлайн магазин BASTA MODA, които уреждат отношенията между Фешън Трендс ООД (наричана www.bastamoda.com) и потребителите на интернет услуги на домейн www.bastamoda.com. Разглеждането на страници от онлайн магазин BASTA MODA и използването на хипер-връзки, автоматично Ви превръщат в потребител, което означава, че се съгласявате с общите условия.

 

РЕГИСТРАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИ

За регистрацията в www.bastamoda.com е необходимо да се попълнят полетата Потребителско имеe-mail и парола. След регистрация в системата, Вие може да се възползвате от преференциалните оферти за регистрирани потребители. Онлайн магазин BASTA MODA дава възможност за пазаруване без регистрация (като гост). И в двата варианта – с или без регистрация, е необходимо потребителят да попълни коректно данни за доставка. Търговецът не носи отговорност, ако клиентът е посочил неверни или непълни данни в направената поръчка.

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

www.bastamoda.com се задължава да защитава предоставената от потребителите информация. Личните данни се използват от онлайн магазина само и единствено при обработка на Вашата поръчка, с цел акуратно изпълнение. Интернет магазин BASTA MODA не може да предоставя лични данни на трети лица, с изключение на куриерската фирма, за да бъде извършена доставката. Предоставените лични данни от потребителите са под закрила на ЗЗЛД (Закон за защита на личните данни).

 

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА WWW.BASTAMODA.COM

Съгласно ЗЕТ и ЗЗП онлайн магазин www.bastamoda.com е необходимо да предоставя на потребителите непрекъснат достъп до следната информация:

  • Данните на фирмата: Фешън Трендс ООД, адрес – гр. Пловдив, жк. Тракия, бл.331, вх.А , e-mail: office@bastamoda.com, тел.: 0898/ 661 501
  • Информация за всеки продукт, относно неговите основни характеристики в отделна страница.

Контрол върху дейността на онлайн магазин www.bastamoda.com осъществява Комисията за защита на потребителите. Цените на всеки продукт в интернет магазина са с включено ДДС и се отнасят за 1 брой от конкретния продукт. Стойността на доставката не влиза в цената на продуктите, подробности за доставката вижте в Доставка и плащане.

BASTA MODA си запазва правото да поправя грешки и/или да обновява съдържанието на сайта по всяко време без уведомление, което включва и промени на стоки и цени. Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки.

Възможно е леко разминаване в цветовата гама на продуктите показани на снимките и реалните, заради различните технически характеристики на използваните устройства, за което търговецът не носи отговорност.

Поради различните кройки на моделите, сме представили таблица с точните размери на всеки артикул.

 

РЕКЛАМАЦИИ НА СТОКА

Според ЗЗП (Закон за защита на потребителите) на Република България, потребителят е в пълното си право да предяви рекламация относно закупените продукти, ако стоката е с дефект, не е посоченият от потребителя размер или модел. Потребителят има право  да върне закупената стока (дрехи и аксесоари) в срок до 14 дни от получаването на пратката. Задължително обаче е продуктите да бъдат в добър търговски вид. Това означава да:

  • няма повреди от неправилна употреба – пране, скъсване, гладене и подобни;
  • не липсват части от опаковката – етикети и допълнителни аксесоари.

При връщане на стока транспортните разходи са за сметка на потребителя. Сумата на продукта ще Ви бъде възстановена единствено по банков път в срок от 10 работни дни (по закон 30 дни), а не с наложен платеж. За тази цел е нужно да изпратите на office@bastamoda.com IBAN и банкова сметка, имена на титуляр на сметката, име на продукта.
В случай на замяна куриерските такси се поемат от клиента и в двете посоки.

Продуктите да се изпращат чрез куриерска фирма Еконт Експрес на адрес:

  • офис на Еконт – Пловдив ­Капана (ул. “Стефан Веркович” №3)
  • получател: Фешън Трендс ООД
  • тел.: 0898 661 501

 

ГАРАНЦИИ НА ПРОДУКТИТЕ

Продуктите в онлайн магазин www.bastamoda.com не подлежат на гаранция, освен ако изрично не е упоменато за конкретен продукт, че е с осигурен гаранционен срок.

 

ИЗПРАЩАНЕ НА РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Всички регистрирани потребители могат да получават рекламни имейли от онлайн магазин www.bastamoda.com. С помощта на тези имейли Вие ще бъдете уведомявани за промоции, намаления, нови продукти и подобни рекламни съобщения. Всеки потребител може да се откаже от получаването на имейли, чрез съдържащия се в тях линк за отписване.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.