February 19, 2019
Регистрация
Блог

Вдъхновение на стил от улицата – нашите стайлинг предложения за зимен аутфит

0

зимен аутфит

Стилът на улицата е един от основните източници на вдъхновение в съвременния моден свят. По време на седмицата на модата се забелязват многобройните фотографи, които дебнат да уловят екстравагантния стрийт стaйл, а тенденциите вдъхновени от уличния стил са все повече от онези на подиума. Той не спира да се развива и да влияе мащабно на бързо развиващия се моден свят. Избрахме да покажем любимите ни акценти от визията на мъжа, които се надяваме да послужат за ваше вдъхновение!

Леснозаменимите дрехи

Това са така наречените “basics”. Те са изчистени и семпли дрехи, най-често едноцветни, а предвимството им е, че се комбинират лесно. Един от основните плюсове на basic дрехите е, че те не се повлияват от тенденции и сезoни. Може да ги носите без да се притеснявате, че ще излезнат от мода. Много стилисти използват basic дрехите, за да допълнят визията си, a много често ги комбинират и с нови тенденции. Ако в гардероба ви преобладават такъв тип дрехи, може много лесно да комбинирате сами визиите си.

стайлинг предложения

Ярки цветове не само за акцент

Цветът е интригата във всяка една визия и той може да повлияе на един много екстравагантен стил. В тенденциите от седмицата на модата се забелязват визии в ярки цветове от глава до пети, а най-често се акцентира върху ефектното палто.

мъжка мода 2016

Маратонките в елегантнaта визия

Границите между спортно и елегантно в мъжката мода се размиха през последните няколко сезона. Друга тендецния, която се появява доста често в стрийт стил виизиите от последния сезон е класически аутфит в комбинация с маратонки или кецове. Смелото съчетание бързо се популяризира и е един от най-предпочитаните стилове за седмицата на модата. Ето и нашите любими екстравагантни стилове от микс на спортно и елегантно облеклo.

стил от улицата

Защо синьото не излиза от гардероба ни?

Дали ще са в по-пастелни тонове или по-ярки индиго оттенъци, мъжете обичат синьото да преобладава в гаредроба им. То лесно се съчетава с много други цветове и в зависимост от яркостта на нюанса, то може да направи една визия семпла или много ексцентрична.

предложения за зимен аутфит

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.