February 19, 2019
Регистрация
In Блог Posted

Тенденции: Късите панталони за пролет/лято 2016

Трудно беше да уловим сезона през Април, защото той ни поднесе различно променливо време всеки ден. Независимо от това, ние от BASTA moda сме позитивни и развълнувани за пролетно-летните месеци и сме вдъхновени да заменим дългите панталони с шорти.
0Прочети още
In Блог Posted

Гръндж субкултурата – стилът на 90-те

Творческият екип на BASTA MODA следи движенията в модата и тяхното въздействие върху съвременните модни тенденции. Преди време ви разказахме за хипстърите и техния голям принос в модата. Другата основна субкултура, повлияла на модното развитие, е тази на любителите на гръндж стила. Докато хипстър обществото се появява още през 40-те, грънджът идва на по-късен етап – през 80-те. Двете субкултури са толкова различни, но и двете повлияват с уникалния си почерк, идеи, индивидуалност и стил на развитието на модата през последния век.
0Прочети още
In Блог Posted

3 стилни визии за пролетния сезон

Слънчевите пролетни дни са вече факт. Време е да обновим гардероба си с нови свежи и модерни дрехи и аксесоари. BASTA MODA вече представи някои от артикулите си от колекция пролет/лято 2016, а сега решихме да ви предложим интересни идеи как да ги комбинирате.
0Прочети още
In Блог Posted

Мъжката седмица на модата и най-интересното от нея

Поредният моден сезон измина и ни остави огромна порция от креативност и нови тенденции, които ще ни вдъхновяват в следващите месеци. Дали екстравагантен стил или семпла минималистична визия - и от двете има много разнообразни предложения. Струва си да видите какво ни представиха дизайнерите на световните дефилета, независимо дали ще посмеете да експериментирате с най-щурите тенденции или ще заложите на личния си стил!
0Прочети още
In Блог Posted

3 подаръка за него, на които той няма да устои

Как да изберем правилния подарък? Избирането на подаръци е един от най-трудните ангажименти около Свети Валентин. Как да зарадваме половинката си с нещо по-различно и креативно? За да получим отговор на този въпрос първо трябва да познаваме човека до себе си добре. Къде обича да пазарува, как се облича, какво най-много обича да прави в […]
0Прочети още
page 1 of 4
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.