February 19, 2019
Регистрация
Блог

Любимите мъжки аксесоари през зимата

0

cover image

Всеки съвременен мъж, който иска да направи впечатление със стилa и личния си почерк, трябва да обърне внимание на аксесоарите в гардероба си. Една визия никога не би била завършена, ако не добавим финалните щрихи към нея. Малкият детайл – часовникът, чантата, шалът или шапката, е ключът към естетиката на един стил. Ако аксесоарът е поставен на място, именно той може да се превърне в акцент на семплата визия или завършек на екстравагантния стайлинг.

Шалът и шапката – зимни аксесоари или модни акценти?

Шаловете за някои са само аксесоар, който служи, за да топли през зимата, а за други те могат да бъдат носени за моден акцент. В последните години шалът излезе от ролята си на обиковен зимен аксесоар, който ни пази от студа и се превърна в детайлен завършек на много визии в различни стилове – от по-спортни до сторго елегантни. Обемният шал е най-удобен и предпочитан от мъжете. За по-елегантна визия добавете бомбе или шапка тип федора. Ако сте любител на спортния стил, заложете на бейзболна шапка с козирка или ушанка. За зимния сезон ви съветваме да изберете по-тъмните нюанси на тези аксесоари.

актуални мъжки аксесоари

Коя е най-предпочитаната чанта от мъжете?

Мъжката чанта е удобен и също така много стилен аксесоар за една визия. Един от типовете чанти, който отново се завърна като тенденция в аксесоарите при мъжете, е чантата преметната през рамо. Тя е подходяща за по-спортна визия и е лесно комбинативна. Обърнете внимание на дължината – перфектната такава е не по-долу от линията на бедрото ви.

мъжката чанта като аксесоар

Иновации в модата – ръкавиците за смартфон

Модата не изостава по-назад с иноватините си продложения, които да задоволят любителите на най-новите технологии. Тази зима един от най-търсените аксесоари за мъже са ръкавиците, с които може да управлявате смартфона си. Със сигурност това е един от най-желаните аксесоари през тази зима, който е комфортен, удобен и улеснява комуникацията.

мъжки ръкавици за смартфон

Ето и някои от нашите предложения за мъжки аксесоари…

мъжки аксесоари зима 2015/2016

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.