December 15, 2018
Регистрация

Доставка и плащане

Основен куриер за доставка на продукти от онлайн магазин BASTA MODA е Еконт Експрес. Поръчки, които са направени в ПЕТЪК след 17:00 часа, през празничен ден, в СЪБОТА или НЕДЕЛЯ, се обработват в първия работен ден от седмицата. Преди пратката да бъде пусната по куриер, наш сътрудник ще се свърже с Вас за потвърждение на онлайн поръчката /в рамките на 24 часа/. Ще получите пратката до 72 часа след обаждането за потвърждение.

ВАЖНО: 

  • Еконт Експрес не доставя пратки през празнични дни;
  • Куриерът Еконт изпраща уведомителен SMS за предстояща доставка на посочения от Вас номер за контакт;
  • Ако сте избрали услугата Пощенска пратка (доставка до офис на Еконт), можете да получите своята пратка и в събота до 12 часа.

В полето Бележки към поръчката може да добавите допълнителна информация, като например удобно за Вас време за доставка, избор на друг куриер /по Ваше желание/ и други.

Цени за доставка

Куриерска услуга Цена за доставка
До адрес, посочен от клиента 7,80 лв.
До офис на Еконт Експрес /Пощенска пратка/ 4,60 лв.
Стойността на доставката за покупки от онлайн магазин BASTA MODA според действащия тарифен план на Еконт е:

  • До адрес, посочен от клиента – 7,80 лв.
  • До офис на Еконт Експрес /Пощенска пратка/ – 4,60 лв.
  • Безплатна доставка* до офис на Еконт Експрес за покупка над 100 лв.

(Безплатната доставка важи, ако направите покупка над 100 лева с доставка до офис на Еконт Експрес на продукти, които не са в намаление, и бъдат заплатени продукти над тази стойност от същата поръчка. При отказ на поръчката Вие се ангажирате да заплатите транспортните разходи по доставката до Вас и връщането.)

*Безплатната доставка не важи за артикули в намаление!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКА НАД 100 лева

Пратка с опция за преглед

Ние изпращаме до Вас пратка с право на преглед. Това Ви дава възможност да отворите пратката пред куриера, преди да я платите. Може да разгледате и пробвате поръчаните дрехи и аксесоари. Имайте предвид, че в зависимост от характеристиките на Вашия монитор, може да има известни разлики в цветовете, които виждате на снимките, и реалните цветове на продуктите. Ако получената стока не съвпада с очакванията Ви или не е Вашият размер, имате право да я откажете като заплатите таксата на куриерската услуга. В случай, че искате да замените дрехите/аксесоарите, Вие ще поемете разходите по обратната доставка.

Плащане в брой

Поръчаните от Вас мъжки дрехи и аксесоари се заплащат в брой (наложен платеж) на куриера при получаване или в офис на Еконт Експрес.

Плащане с PayPal

Може да извършите онлайн плащане в профила Ви в PayPal с Вашата дебитна или кредитна карта.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.